+48 606 424 019
gabrielajendrysik@gmail.com
Facebook-f
+48 606 424 019
Strona Główna
O Nas
Galeria
Menu
Menu
Strona Główna
O Nas
Galeria
Menu
Sesje ślubne
Opinie
Kwiaciarnia
Kontakt
Menu
Sesje ślubne
Opinie
Kwiaciarnia
Kontakt
Menu
Strona Główna
O Nas
Galeria
Menu
Sesje zdjęciowe
Opinie
Kwiaciarnia
Kontakt
menu
ZUPY
BURSZTYNOWY ROSÓŁ Z LUBCZYKIEM I MAKARONEM
ŻUR NA WĘDZONCE
KREM PIECZARKOWY
DANIE GŁÓWNE
ROLADA ŚLĄSKA
KACZKA NA ZŁOCISTO
FILET Z KURCZĘCIA
PIECZEŃ W OSTREJ MARYNACIE
SOS ZABIELANY
KLUSKI BIAŁE I TARTE
MODRA KAPUSTA
BIAŁA KAPUSTA Z ZASMAŻANYMI GRZYBAMI I CEBULKĄ
SURÓWKA OKREŚLONA PORĄ ROKU
CIEPŁA PRZEKĄSKA
PASZTECIKI W CIEŚCIE FRANCUSKIM
PODWIECZOREK
TORT WESELNY
(NA ŻYCZENIE MOŻLIWE JEST ZAMÓWIENIE DODATKOWYCH TORTÓW)
CIASTA DESEROWE
KAWA I HERBATA
PIERWSZA KOLACJA
STEK Z KARKÓWKI
FILET PO CYGAŃSKU
UDKO FASZEROWANE BOCZKIEM
UDZIEC Z INDYKA W SOSIE POROWYM
PIECZARKI W ŚMIETANIE
SZPECLE ZE SZPINAKIEM
KLUSECZKI ZAPIEKANE
do wyboru
SAŁATKA Z MŁODYCH WARZYW
SAŁATKA WIOSENNA Z MAKARONEM
TRADYCYJNA SAŁATKA JARZYNOWA
DRUGA KOLACJA
KOTLET SCHABOWY
OZÓR WOŁOWY DUSZONY NA MAŚLE
SZASZŁYK DROBIOWY
RUBINOWY BARSZCZ
TRZECIA KOLACJA - do wyboru
BOGRACZ
FLACZKI WOŁOWE
GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM
POTRAWKA Z KURCZAKA
KROKIET Z NADZIENIEM
NA ŻYCZENIE
FLAMBIROWANY UDZIEC WIEPRZOWY
KASZA Z GRZYBAMI I MIĘSEM
lub KAPUSTA Z ZIEMNIAKAMI
Zakąski, desery
ZAKĄSKI
PIECZEŃ RZYMSKA OKRASZONA SOSEM CZOSNKOWYM
DUSZONE POLĘDWICZKI Z ZIELONYM PIEPRZEM
KABANOSY Z DZICZYZNY
PŁYTA WĘDLIN I SERÓW
FASZEROWANE JAJKA
KORECZKI
SAŁATKA Z KURCZAKIEM
SAŁATKA Z WĘDZONEGO ŁOSOSIA
TYMBALIKI DROBIOWE
DESERY
LODY Z BITĄ ŚMIETANĄ I OWOCAMI
WAFELKI PRZEKŁADANE CZEKOLADĄ
PATERY W OWOCAMI
MARKIZY ORZECHOWE
MLECZNE BOMBECZKI Z MIGDAŁOWĄ NUTĄ
FRANCUSKIE CIASTECZKA W POLEWIE CYTRYNOWEJ
PATERY Z OWOCAMI
KAWA I HERBATA